Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Service & Suport

Service

Echipamentul dumneavoastră poate să ofere același nivel de performanță ca la început!

Utilizarea în condiți normale a oricărui echipament va duce în timp la uzura componentelor sale, ceea ce în final va duce la defecțiuni. Noi putem asigura activitatea de service pentru echipamentul dumneavoastră, pentru a preveni posibile defecțiuni. Întreținerea și inspecția se efectuează în conformitate cu specificațiile noastre, specificațiile producătorului echipamentului și se bazează pe prescripțiile ISCIR în vigoare.

Avantaje:

Vrem să vă contactăm pentru a confirma o programare pentru următorul termen de inspecție!

Suport tehnic

Aveți o problemă în producție?

Ai nevoie de un echipament de ridicat pentru a rezolva această problemă dar nu știi ce să alegi ?
Doriți să obțineți utilizarea optimă a instalațiilor și a echipamentelor dumneavoastră?
Siguranța personalului dumneavoastră și respectarea legii Este prioritatea maximă?

Nu trebuie să fi expert în macarale!

Profitați de experiența noastră pentru a analiza situația dumneavoastră particulară și pentru a identifica soluțiile cele mai potrivite! Specialiștii noștri cu expertiză vă vor ajuta să găsiți soluția cea mai potrivită, care vă va ajuta să atingeți obiectivele propuse.

Avantaje:

Oferim suport tehnic firmelor de proiectare de construcții industriale. Suportul tehnic constă în furnizarea pro bono de date despre echipamente de ridicat industriale, date necesare în calculul de rezistență a clădirilor care urmează să fie dotate cu așa ceva.

Cu aceeași deschidere suntem gata să ajutăm unitățile de învățământ de profil și studenții care se pregătesc în domeniu.

Dacă aveți nevoie de ajutorul nostru sau aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm.

“Alegerea grupei de funcţionare pentru mecanisme poate fi verificat sau recalculat de Dvs, după metodologia FEM. Pentru mai multe detalii click pe acest link:Determinarea grupei de functionare al mecanismelor, FEM. Grupele de funcţionare FEM în ordine crescătoare sunt:1Bm (M3) < 1Am(M4) < 2m(M5) < 3m(M6).”

Calcul grupa de utilizare

Meniu