Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Parteneri, Furnizori

Firme reprezentate de noi pe piaţa din România:

SWF Krantechnik GmbH

SWF Krantechnik GmbH este unul dintre cele mai importante companii mondiale de componente pentru macarale industriale și electropalane. Produsele lor înglobează cele mai semnificative inovații dezvoltate în domeniu. Utilizează soluții tehnologice de ultima oră, cu componente complet testate, pentru a asigura fiabilitate și siguranță.

SWF Krantechnik GmbH a fost înființată în 1921, are sediul in Mannheim, Germania, cu subsidiare în Singapore și Shanghai. Portofoliul lor include electropalane pe lanț și pe cablu, componente de macara, sisteme electronice de monitorizare și control, sisteme de poduri rulante ușoare. Aceste produse permit soluții extrem de flexibile, pe care companiile din toate industriile le utilizează pentru a satisface o gamă largă de cerințe complexe.

SWF Krantechnik GmbH se adresează în primul rând constructorilor independenți de macarale. Filozofia lor este următoarea – un puternic constructor de macarale local poate fi mai aproape de utilizatorul final, îl poate sprijini mai bine ca și o reprezentanță de companie multinațională. Un constructor local cunoaște mai bine nevoile particulare pieței locale, poate fi mult mai flexibil și de ajutor. Mai mult de 550 de parteneri de acest tip, din peste 68 de țări din întreaga lume, se bazează pe macaralele, electropalanele și expertiza de ingineria de înaltă calitate a SWF Krantechnik GmbH .

Stahl Crane Systems GmbH

Înființată în 1876 de Rafael Stahl în Stuttgart compania Stahl Crane Systems GmbH, se numără printre cei mai importanți constructori de tehnică de ridicare și componente de macara la nivel internațional și este specialistul mondial în ceea ce privește tehnologia macaralelor protejate împotriva exploziilor ATEX. Portofoliul lor de produse este cuprinzător și unic pe piața mondială. Produsele lor au stabilit standarde ridicate în ceea ce privește inovația, tehnologia și calitatea, se pot considera drept produse de calitate premium.

STAHL CraneSystems ocupă o poziție puternică pe piața internațională datorită experienței sale în domeniul soluțiilor și ingineriei. Dacă un produs standard nu îndeplinește cerințele clientului, inginerii STAHL vor dezvolta o soluție adecvată.

GD Gép és Daru KFT

GD Gép és Daru KFT din Ungaria, face parte din același grup de firme din care face parte și compania noastră. La începutul anilor nouăzeci, imediat după schimbările politice din Ungaria, GD Gép és Daru KFT a fost fondată de ingineri cu puține fonduri, dar cu mare entuziasm și experiență. Trecutul fondatorilor, abilitățile lor profesionale au indicat direcția pe care compania o urmează astăzi și o va urma în viitor.

Se poate spune că proiectarea și producția de echipamente speciale, de dezvoltare a soluțiilor tehnice speciale este obiectul lor de activitate principal. În ultimele decenii au reușit să realizeze acest concept și au reușit să dezvolte o companie capabilă să ofere servicii complete și să se poziționeze pe piața europeană.

Principalele produse comercializate de noi sunt macarale portal de mare capacitate, macarale automate de proces, elevatoare de marfă de mare capacitate și alte sisteme speciale de ridicat.

VETTER Krantechnik GmbH

VETTER Krantechnik GmbH a fost înființată încă din 1889. În zilele noastre, în fabrica din Haiger, se produc macarale pivotante și sisteme de macarale PROFI, folosind tehnologia de producție de ultimă oră, susținută de roboți și o echipă experimentată de angajați calificați. Fluxurile de lucru automatizate și logistica internă bine planificată, garantează o rată ridicată de procesare și realizarea unui volum mare de producție.

În același timp VETTER continuă tradiția de a produce macarale speciale pentru aplicații speciale, să furnizeze macarale pivotante pentru cele mai exigente cerințe, de exemplu în industria petrolului, gazelor, inclusiv versiuni protejate împotriva exploziilor (ATEX) la cerere. Produsele lor sunt vândute în întreaga lume și îndeplinesc standardele internaționale.

TAWI | Part of Piab Group are o istorie veche, cu o experiență îndelungată în domeniu. Compania a fost înregistrată în 1923 ca SRL. Inițial a fost o companie siderurgică suedeză. 

TAWI | Part of Piab Group este astăzi lider de piață în domeniul ridicării mărfurilor ușoare și poate oferi soluții complete pentru toate ramurile industriale. Are filiale în Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Germania și Danemarca. 

Are distribuitori în aproximativ 50 de țări. Continuă să dezvolte soluții ergonomice de ridicare, care pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de lucru, la creșterea eficienței și la reducerea costurilor pentru utilizatori din întreaga lume.

Binar Handling AB este un grup industrial, din care fac parte companii de nișă, care au dezvoltat produse și tehnologii unice pentru clienții profesioniști.

 Unul dintre domeniile principale sunt soluțiile industriale speciale. Una dintre aceste companii este Binar Handling , lider mondial în echipamente de manipulat, dedicat industriei automotive. 

Numărul mare de traumatisme din cauza posturii incorecte ale operatorilor și manevrele inutile de ridicare pe care le fac, este o problema mult prea costisitoare in industrie. Binar Handling  oferă soluții care permit efectuarea ușoară și sigură a acestor operațiuni. Mânerul de control dezvoltat de Binar Handling  încorporează cunoștințele de specialitate necesare pentru a combina eficiența și ergonomia. Se completează bine cu produsele eepos GmbH, Germania. Nu ar trebui să existe unul fără celălalt.

VACU-LIFT Transportsysteme GmbH

VACU-LIFT company movie:  https://www.youtube.com/watch?v=8pHkmtHd07Y

Primul echipament de ridicat cu vacuum a fost livrat unui client sceptic, dar după aceea foarte mulțumit, la începutul anului 1967. 

Astăzi, marca VACU-LIFT înseamnă peste 20 de brevete și invenții și peste 26.000 de echipamente vândute. Înseamnă inginerie creativă germană, soluții inovatoare și lider mondial în sistemele de transport cu vid.

eepos GmbH

Companie germană eepos GmbH, este o companie tânără, înființată în 2006, dar cu o ascensiune uimitoare, datorită podurilor rulante ușoare modulare pe care le produc. 

Acestea sunt din profile de aluminiu sau carbon, dedicate în mod special industriei automotive. Sistemul modular permite rezolvarea unei game largi de probleme privind fluxul de material și manipularea încărcăturii. Se completează bine cu produsele Binar Quick-Lift AB. Nu ar trebui să existe unul fără celălalt.

Producătorul italian proiectează în totalitate macaralele pick&carry produse de ei, alegând cele mai bune componente de pe piață, folosind cele mai moderne procese de producție. 

Spre deosebire de macaralele uzuale, care se calează după care deservesc doar zona unde ajung cu brațul, macaralele pick&carry se pot deplasa cu sarcina în cârlig. Nu mai este nevoie de mijloc de transport. Macaralele electrice JMG pick & carry sunt compacte cu performanțe ridicate, sigure, ușor de utilizat, realizate pentru un timp îndelungat și costuri de operare scăzute.

COMEGE SAS

În Franța, în inima Burgundiei, COMEGE este o afacere de familie, a fost fondată în 1984. Din anul 1992 gama de produse include macarale portal, macarale pivotante și grinzi de ridicare.

Pentru a reacționa la fiecare comandă cât mai repede posibil, pot livra din stoc produsele cele mai solicitate. În prezent, 75% din producție sunt produse de catalog, iar 25% sunt echipamente personalizate.

Stemm Equipos Industriales.S.L.

Stemm Equipos Industriales.S.L. fabrică în întregime toate piesele pentru graiferele sale, de la forjare și prelucrări mecanice, până la asamblare și fabricarea echipamentului hidraulic. 

STEMM dezvoltă și proiectează în permanență produse noi, echipamente și componente, dedicate manipulării produselor în vrac și a deșeurilor. Graiferele STEMM oferă întotdeauna soluții optime, rentabile pentru toate problemele.

Conductix-Wampfler

Conductix-Wampfler este unul dintre liderii mondiali în proiectarea și fabricarea de sisteme eficiente de transmisie a energiei și a datelor, pentru toate tipurile de echipamente și utilaje mobile.

 Începând cu anul 1902 focusul a fost asupra dezvoltării în mod continuu de soluții inovatoare de transmitere a energiei electrice și a datelor pentru clienții industriali din întreaga lume. Conductix-Wampfler este prezent în peste 50 de țări din întreaga lume, prin subsidiare proprii de vânzări și prin parteneri.

Gutman Romania

 Palane manuale, accesorii de ridicat și legat, lider de piață în Romania.

Power Team

Power Team company movie:  https://www.youtube.com/watch?v=9b0GW7T9c44

Marca Power Team este membră al grupului de mărci SPX FLOW Inc., oferă o gamă largă de echipamente hidraulice de mare capacitate pentru tracțiune, ridicare și alte aplicații potrivite în industria construcțiilor, industria extractivă, producția de energie, construcția de nave, construcția de drumuri și poduri și alte industrii.

Cu sediul în Rockford, Illinois (SUA), marca Power Team este comercializată în peste 155 de țări, are birouri regionale de vânzări și de producție în Regatul Unit, Olanda, Shanghai și Suzhou, China și Singapore.

Maeda Cranes

Maeda Corporation a înființat prima lor fabrică de mașini în anul 1962 în localitatea Nagano, pentru fabricarea și închirierea de echipamente pentru construcții, mașini industriale și produse din oțel. 

Mini macaralele pe șenile Maeda dezvoltate si fabricate în Japonia au devenit acum un produs utilizat în întreaga lume.

Dini Argeo Italia

Dini Argeo company movie:  https://www.youtube.com/watch?v=6SAKsDjn0Ag

Dini Argeo se mândrește cu peste 100 de ani de experiență în domeniul cântăririi și automatizării industriale. Compania oferă tehnologia de vârf, care garantează cele mai înalte niveluri de precizie, respectând standardele internaționale. 

Este o companie specializată în producția de sisteme de cântărire mecanice, electronice și IT. Oferă soluții în domeniul mecatronicii, de la sisteme mobile de cântărire, până la cântare pentru uz comercial și industrial. Acestea au înglobate o gamă largă de componente, soluții electronice și software, pentru automatizarea industrială și integrarea sistemelor.

GIOVENZANA INTERNATIONAL B.V.

Giovenzana a fost înființată în anul 1952. 

Compania vinde în 75 de țări și dezvoltă componente cu aplicații diferite, în conformitate cu sistemul de management al calității ISO 9001: 2015 și ținând cont permanent de mediul înconjurător, în conformitate cu ISO 14001: 2015.

 Produsele Giovenzana sunt folosite în zonele în care securitatea este cheia. Aceasta înseamnă standarde europene și internaționale, produse certificate și cunoașterea mărcii.

HADEF – HEINRICH DE FRIES GmbH

HEINRICH DE FRIES GmbH cu sediul în Düsseldorf, înființată în anul 1904, este specializată în domeniul echipamentelor de ridicare și manipulare a materialelor. Sunt deosebit de mândri de calitatea continuă a produselor lor, obținută prin utilizarea de tehnologii de ultimă oră, fabricate în Germania.

 Produsele lor se caracterizează de fiabilitatea și longevitate (5 ani garanție), care a ridicat marca HADEF la o reputație mondială.

Istoria companiei HAACON Hebetechnik gmbh începe în anul 1872, când doi frați Josef și Ludwig Haamann, au înființat un atelier mecanic pentru fabricarea vinciurilor din lemn în localitate Freudenberg am Main.

 Este o companie de inginerie cu experiență semnificativă în diferite sectoare de nișă de tehnici de ridicare, mecanică și electromecanică.

Zallys este un producător de vehicule electrice din Italia, pentru diverse ramuri industriale, inclusiv logistică, construcții, comerț cu amănuntul și supermarketuri, dar și aeroporturi, spitale și multe altele. Compania activează pe piața internațională de mai bine de 25 de ani. 

Datorită experienței de zeci de ani în proiectarea și fabricarea de vehicule electrice profesionale, Zallys a devenit o companie lider în sectorul său, capabilă să ofere soluții logistice care să răspundă nevoilor în activitățile de manipulare a materialelor pentru încărcături cu roți sau transport de mărfuri și personal.

Meniu