Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Turnătorii de oțel, aluminiu

Soluţii pentru Turnătorii de
oțel, aluminiu

Companiile din industria oțelului, feroasă și neferoasă și turnătoriile lor se pot baza pe macaralele oferite de GD MAȘINI de Ridicat SRL. De ce? Pentru că suntem în măsură să furnizăm soluția potrivită pentru fiecare cerință, de-a lungul întregului proces tehnologic.

Utilizarea lor în condiții grele de funcționare este posibilă datorită faptului că macaralele noastre sunt proiectate pentru a rezista la temperaturi ridicate ale mediului ambiant, niveluri ridicate de praf.

Domenii de aplicare pentru turnătorii de oțel, aluminiu:

Oțelării și turnătorii
Avem soluțiile potrivite pentru poduri rulante, pentru manipularea sigură a oalei cu metal lichid, pod rulant bigrindă pentru transportul intern al componentelor necesare pentru turnare (de exemplu cutii de turnare) și pentru manipularea pieselor care urmează a fi prelucrate. Pot fi utile mini macaralele, grinzile de ridicat sau magneții de ridicare. Grinzile de rotit sunt utile pentru rotirea pieselor grele, de dimensiuni mari.

Laminoare
Tehnologiile înglobate în echipamentele noastre satisfac nevoile individuale pentru majoritatea cerințelor de ridicare și transport în fabricile de laminare la cald și la rece. Ne referim la transportul intern al plăcilor și lingourilor, precum și manipularea rolelor de laminare pentru depozitare și întreținere. Pot fi utile grinzile de ridicat sau magneții de ridicat speciali.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu