Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Șantiere navale, porturi de ambarcațiuni de agrement

Soluţii pentru Șantiere navale,
porturi de ambarcațiuni de agrement

Aplicațiile unde este nevoie de macarale din industria construcțiilor navale sunt deosebit de diferite. De la lansarea ambarcațiunilor de agrement pe apă, până la asamblarea componentelor care cântăresc zeci de tone.

Domenii de aplicare:

Șantiere navale:
Macaralele și podurile rulante se pot utiliza în diferite etape din cadrul operațiilor de asamblare a navelor, ele asigură capacitatea de ridicare necesară pe parcursul întregului proces de producție. Garantează poziționarea precisă a încărcăturii de dimensiuni mari și foarte grele atunci când sunt construite secțiuni din corpul navei. Alte aplicații sunt cele care deservesc zonele care interconectează etapele individuale în asamblare. Asigurăm transportul de segmente de construcție în condiții de siguranță și de încredere deplină.

Pentru piesele foarte grele sunt potrivite cărucioarele autopropulsate. Pentru componentele voluminoase și foarte lungi, vă recomandăm transportoarele GD Dolly. Componentele pot fi transportate direct dintr-un spațiu al clădirii fabricii, într-o zonă de producție vecină, chiar traversând curtea exterioară dacă este nevoie.
Grinzile de rotit sunt utile pentru rotirea pieselor grele, de dimensiuni mari.

Sectorul de aprovizionare:
Soluțiile noastre sunt potrivite de la manipularea de piese de schimb mai mici, până la transportul de unități mai mari, cum ar fi motoare diesel care pot cântări chiar mai multe tone. În anumite situații macaralele portal pe role sunt alternativa mai economică la cele pivotante.

Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm mesele noastre hidraulice de mare capacitate. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic ca și lifturile de marfă clasice.

Ateliere mici:
Navele nu sunt toate neapărat de mari dimensiuni. Există mici ateliere care construiesc bărci și vaporașe, care au nevoie de asemenea de soluții de ridicat. Folosind macaralele pivotante, podurile rulante clasice sau cele ușoare, se pot poziționa bărcile și piesele lor componente după preferință. Oferim soluții pentru exploatarea la maxim a atelierelor cu dimensiuni foarte mici, pentru a salva și a oferi cât mai mult spațiu pentru activitate. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Porturi pentru bărci de agrement:
Constructorii de ambarcațiuni de agrement și cluburile de navigație din întreaga lume folosesc diferite tipuri de instalații de ridicat pentru depozitarea și relansarea pe apă a diferitelor ambarcațiuni și iahturi de agrement la începutul și la sfârșitul sezonului. Cele mai potrivite sunt podurile rulante care au căile de rulare deasupra apei sau macarale pivotante, având lungimea brațului suficient de mare. În ambele situații bărcile scumpe vor fi manevrate cu delicatețe și precizie.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu