Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria producătoare de cauciuc și plastic

Soluţii pentru Industria
producătoare de cauciuc și plastic

Macaralele și podurile rulante sunt utilizate în multe sectoare din industria cauciucului și a plasticului, în procese de turnare prin injecție, cât și pentru producția de componente mari. Oferim soluția potrivită pentru toate aplicațiile, de la echipamente pentru posturile de lucru până la macarale pentru operații rapide și eficiente de schimbare a matrițelor.

Domenii de aplicare in industria producătoare de cauciuc și plastic:

Fabricarea articolelor de cauciuc:
În producția de pneuri și alte produse din industria cauciucului, macaralele și electropalanele noastre sunt utilizate pentru manipularea sigură și fiabilă a materialelor prime pentru alimentarea liniilor de producție. Totodată au un rol important în munca de întreținere. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Industria plasticului:
În această industrie se folosesc echipamente de înaltă performanță pentru turnarea prin injecție. Producătorii se așteaptă la aceleași performanțe și pentru echipamentele de ridicat, pentru a manipula cu precizie și ușurință cele necesare. Noi suntem cei care putem furniza aceste echipamente, contribuind astfel la succesul partenerilor noștri. Podurile rulante echipate cu dispozitivele de ridicat cu vacuum sunt foarte populare.

Grinzile de rotit sunt utile pentru rotirea pieselor grele, de dimensiuni mari, de exemplu a matrițelor.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu