Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria lemnului

Soluţii pentru Industria lemnului

Lemnul, ca material, joacă un rol important în viața noastră, de la începuturile omenirii. Continuă să fie soluția ideală pentru o mare varietate de probleme. România are un fond forestier important și o industrie de prelucrare a lemnului foarte diversificată.

Domenii de aplicare:

Gatere:
Poduri rulante pentru a transporta buștenii lungi la fierăstrăul mecanic sau pentru manipularea lemnului tăiat, pentru operațiunile de depozitare și transport. Pentru prinderea buștenilor se pot folosi graifere speciale sau grinzi de ridicat . În lipsa podului rulant, poate fi o soluție utilizarea de Mini macaralele pick & carry.

Lemne si construcții prefabricate din lemn:
Podurile rulante oferă suport important pentru furnizorii de lemn și de construcții prefabricate din lemn, de la fabricarea elemente individuale din lemn, până la case complete prefabricate. Ele sunt utilizate pentru depozitarea intermediară a panourilor de bază, transportul lor la și de la mașinile de prelucrare. Un lucru foarte important: ele nu ocupă niciun spațiu de la nivelul solului. Echipamentele cu vacuum vă pot ajuta foarte mult la manipularea de panouri de dimensiuni mari. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Industria mobilei:
Macaralele și electropalanele sunt foarte utile în cazul producției de mobilier, pentru stocarea de profile de lemn și alte materii prime, la încărcat/descărcat de mașini. Permit manipularea comodă a panourilor din lemn și a elementelor de mobilier de dimensiuni mari. În ziua de azi nu se mai vinde mobilă asamblată, ea se livrează bucăți în cutii. Aceste cutii se pot manipula cel mai ușor, folosind echipamente de prindere cu vacuum.

Prelucrarea lemnului:
Atelierele mici și mijlocii au nevoie de soluții ergonomice care pot fi instalate ușor și care economisesc spațiul, cum ar fi podurile rulante ușoare. Acestea pot fi folosite pentru a deplasa încărcăturile fără nici o restricție. Echipamentele cu vacuum vă pot ajuta la manipularea de panouri și o să aveți nevoie de mai puțini muncitori.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu