Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria energetică și tehnologia mediului

Soluţii pentru Industria energetică și
tehnologia mediului

Suntem un partener de încredere al sectorului privat și public de generare a energiei electrice din țara noastră, echipamentele noastre servind producția, funcționarea și întreținerea instalațiilor de generare a energiei electrice din mai multe micro-hidrocentrale.

Domenii de aplicare industria energetică și tehnologia mediului:

Fabricarea instalațiilor de generare a energiei electrice:
Tehnologia de crane intelligence oferită de noi este potrivită pentru manipularea echipamentelor și instalațiilor valoroase. Ele pot fi utilizate în fabricarea turbinelor cu gaz și cu abur, în care componentele sensibile ale mașinii trebuie poziționate cu o precizie de până la ultimul milimetru. Grinzile de rotit sunt utile pentru rotirea pieselor grele, de dimensiuni mari.

Instalații pentru producerea de energie electrică și termică:
Macarale noastre pot fi utilizate în sectoare ale industriei de generare de electricitate și căldură cu combustibili fosili sau alternativi. Oferim soluții pentru lucrările de întreținere ale turbinelor.

Producerea de energie regenerabilă:
Produsele noastre țintesc patru domenii importante de producere a energiei regenerabile: solară, eoliană, hidroenergie și biomasă, aducând aportul nostru la procesul de generare a energiilor ecologice.

Instalații eoliene:
Atunci când lucrările de întreținere trebuie efectuate pe turbinele eoliene, piesele de schimb și sculele trebuie ridicate în exterior până la înălțimea de 100 de metri sau mai mult. Pentru această aplicație vă recomandăm electropalanele noastre pe lanț, special concepute pentru a satisface nevoile sectorului energiei eoliene. Acestea asigură efectuarea activității de service rapid și fără probleme, reducând la minimum timpul necesar pentru transportul materialelor. Ele ajută la asigurarea reducerii timpilor morți la un nivel minim, sporind eficiența acestor instalații.

Instalații de reciclare a deșeurilor:
Acest tip de instalații ajută la reducerea cantităților de deșeuri din ce în ce mai mari și contribuie la generarea de energie electrică. Podurile rulante echipate cu graifer sunt proiectate pentru a satisface cerințele de manipulare din acest sector. Putem oferi începand de la poduri rulante complet manuale până la sisteme de macara complet automatizate, controlate cu ajutorul calculatorului. Furnizăm soluții personalizate.

Atelierele mici și mijlocii au nevoie de soluții ergonomice care pot fi instalate și care economisesc spațiul, cum ar fi podurile rulante ușoare. Acestea pot fi folosite pentru a deplasa încărcăturile fără nici o restricție. Câteodată, pentru ele, pot fi de ajuns macaralele portal pe role sau banalele macarale girafă.

Tehnologia mediului:
În stațiile de tratare a apelor, sunt foarte popularele macaralele pivotante manuale tip Davit, dezvoltate special și fabricate pentru utilizarea lor, precum și podurile rulante complet manuale.
Pentru ridicarea manuală de ecluze, propunerea noastră sunt vinciurile cu cremalieră, dezvoltate special pentru această aplicație. Este soluția ideală pentru ecluze mai mici.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu