Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria de minerit

Soluţii pentru Industria de minerit

Extracția și prelucrarea a resurselor naturale devine din ce în ce mai importantă, având în vedere diminuarea resurselor de materii prime și problemele ecologice pe care le implică.

Cărbunele este încă una dintre cele mai importante surse de energie din lume. Extracția sa este un sector important al economiei, transportul cărbunelui având un rol important în acest proces.

Domenii de aplicare:

Minerit și procesarea minereurilor:
Acest sector de industrie are nevoie de echipamente robuste, care funcționează în condiții de siguranță în medii dificile. Macaralele noastre oferă această fiabilitate și asigură continuitatea proceselor clienților noștri. De multe ori vorbim de folosirea lor în zone cu potențial exploziv (ATEX). Macaralele și electropalanele noastre ATEX sunt produse de liderul mondial din domeniu, iar noi suntem autorizați INSEMEX pentru montarea și întreținerea lor. Graiferele sunt indispensabile în această activitate.

Sectorul furnizorilor:
Furnizorii industriei miniere din industria orizontală, utilizează macarale și electropalane în operațiunile de producție. Soluțiile noastre adaptate pentru a satisface nevoile specifice dumneavoastră sunt cele de care aveți nevoie în acest sector. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu