GD Mașini de Ridicat

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria de construcții

Soluţii pentru Industria de construcții

De câte ori se construiește o clădire sau se dezvoltă un proiect de investiții, echipamentele de ridicat sunt indispensabile. Atât pe șantierele de construcții, dar și în etapele premergătoare de prefabricare a elementelor de construcție.

Domenii de aplicare:

Fabricarea elementelor de construcție:
Betonul, oțelul, varul sau lemnul, indiferent ce material veți folosi, ele trebuie ridicate și transportate în cadrul proceselor de producție. Avem soluția potrivită pentru a satisface toate nevoile. Cu macaralele și podurile noastre rulante, veți putea ridica, transporta și poziționa cu precizie, comod și în siguranță încărcăturile incomode, cum ar fi pilonii din beton sau grinzile din lemn stratificat.
Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm mesele noastre hidraulice de mare capacitate. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic ca și lifturile de marfă clasice.

Alte produse recomandate:
• Echipamente cu vacuum – manipulat saci, piatră de mari dimensiuni
• Macarale pivotante – echipate cu electropalan sau echipament pe vacuum
• Mini macaralele pick & carry – manipulat diverse
• Graifere – manipulat nisip sau alte mărfuri în vrac
• Pentru piesele foarte grele sunt potrivite cărucioarele autopropulsate
• Pentru componentele voluminoase și foarte lungi, vă recomandăm transportoarele GD Dolly. Componentele pot fi transportate direct dintr-un spațiu al clădirii fabricii, într-o zonă de producție vecină, chiar traversând curtea exterioară dacă este nevoie.
• Nu am uitat nici de cei care construiesc la scară mai mică. Avem pentru ei macarale pentru construcţii şi electropalane de calitate, dedicate pentru acest sector de activitate la prețuri foarte avantajoase. Sunt destinate în mod special șantierelor mici.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu