Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria de ciment și sticlă

Soluţii pentru Industria de
ciment și sticlă

Nu contează ce materiale trebuie transportate, materii prime sau produse finite, avem soluția potrivită pentru industria materialelor de construcții. Macaralele noastre sunt ușor de utilizat, sunt proiectate pentru a funcționa în condiții grele de lucru. Asigură poziționarea precisă a produselor cu volum mare.

Domenii de aplicare in industria de ciment și sticlă:

Fabrici de ciment, de var sau gips:
Podurile rulante pot fi folosite cu succes pentru manipularea materialelor de bază, pentru deservirea transportului de materiale în vrac. Avem grijă ca spațiul disponibil să fie utilizat în întregime.

Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm mesele hidraulice de mare capacitate. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic ca și lifturile de marfă clasice.

Piese prefabricate din beton:
Pentru fabricarea pieselor prefabricate din beton este nevoie de soluții adaptate nevoilor concrete din fabrica respectivă. Această cerință este satisfăcută de podurile rulante și mini macaralele noastre, de la manipularea găleților de încărcare în instalațiile de beton, până la transportul pieselor de beton turnate în magazie, adesea în tandem, sau încărcat pe mijlocele de transport. Prinderea se poate face cu graifere dedicate.

Pentru piesele foarte grele sunt potrivite cărucioarele autopropulsate. Pentru componentele voluminoase și foarte lungi, vă recomandăm transportoarele GD Dolly. Componentele pot fi transportate direct dintr-un spațiu al clădirii fabricii, într-o zonă de producție vecină, chiar traversând curtea exterioară dacă este nevoie.

Industria sticlei:
Atenție fragil! Da, pentru că este vorba de sticlă. Dar nu este nici o problemă pentru noi, translația comandată prin variator de frecvență asigurând o mișcare fără șocuri la transportul intern al produselor din sticlă. Pentru prinderea plăcilor de sticlă vă recomandăm dispozitivele de ridicat cu vacuum.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu