Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria constructoare de mașini

Soluţii pentru Industria constructoare de mașini

De la începuturile existenței noastre, suntem un partener de încredere oferind soluții personalizate pentru manipularea sarcinilor. Gama noastră de macarale și poduri rulante acoperă aproape toate domeniile din sectorul prelucrărilor mecanice, de la echipamentele de ridicare pentru posturi de lucru, până la soluții logistice pentru întregul proces de producție.

Produsele noastre sunt ușor de utilizat și necesită costuri mici de întreținere. Se caracterizează prin fiabilitate, precizie, robustețe și sunt fabricate după cele mai înalte standarde tehnice, ceea ce ne permite să asigurăm continuitatea proceselor clienților noștri fără întreruperi cauzate de defecțiuni, contribuind la creșterea productivității.

Domenii de aplicare:

Prelucrări mecanice:
Oferim soluții ergonomice pentru locurile de muncă din sectorul prelucrărilor mecanice pentru a asigura manipularea ușoară și precisă a pieselor de prelucrat. Asigurăm transportul intern de la depozitul de materii prime până la deservirea mașinilor de prelucrat, până la depozitul de produse finite, operațiunile de încărcat, podurile noastre rulante și macaralele pivotante asigurând o manevrare optimă a încărcăturii.

Pot fi echipate cu dispozitive de ridicat cu vacuum sau magneți. În anumite situații macaralele portal pe role sunt alternativa mai economică la cele pivotante. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Atelierele mici și mijlocii au nevoie de soluții ergonomice care pot fi instalate și care economisesc spațiul, cum ar fi podurile rulante ușoare. Acestea pot fi folosite pentru a deplasa încărcăturile fără nici o restricție. Câteodată, pentru ele pot fi de ajuns macaralele portal pe role sau macarale girafă.

Construcții de mașini grele:
Furnizăm echipamentele necesare în toate etapele procesului de producție a mașinilor grele, oferim soluții logistice integrate pentru aplicații specifice construcțiilor de mașini grele. Macaralele pentru posturile de lucru sprijină operatorul de la mașinile de prelucrare și pe parcursul diferitelor etape din procesul de asamblare. Podurile rulante aflate deasupra deservesc locurile de muncă cu piesele de asamblat. Deasupra pot fi podurile rulante care transportă piese grele sau voluminoase. Pot fi echipate cu grinzi de ridicat sau magneți speciali pentru acest tip de sarcină.

Grinzile de rotit sunt utile pentru rotirea pieselor grele, de dimensiuni mari, de exemplu a matrițelor.

Manipulare neuzuală:
Tehnologia de crane intelligence oferită de noi este potrivită pentru manipularea echipamentelor și instalațiilor valoroase. Permit ca podul rulant câteodată să se miște mai repede, altă dată să meargă cu viteza melcului și să se oprească la un punct anume. Ele încorporează mijloace electronice de monitorizare și control, care permit utilizarea lor pentru a manipula sarcinile în condiții mai sigure și mai productive și pentru a optimiza costurile.

Pentru piesele foarte grele sunt potrivite cărucioarele autopropulsate. Pentru componentele voluminoase și foarte lungi, vă recomandăm transportoarele GD Dolly. Componentele pot fi transportate direct dintr-un spațiu al clădirii fabricii, într-o zonă de producție vecină, chiar traversând curtea exterioară dacă este nevoie.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu