GD Mașini de Ridicat

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria automotive

Soluţii pentru Industria automotive

Suntem un partener de încredere pentru industria auto de câțiva ani buni. Oferim soluții pentru manipularea materialelor și pentru logistica internă de-a lungul întregului proces tehnologic. Avem ca parteneri companii foarte puternice, producătoare de echipamente dedicate acestui domeniu. Produsele lor de înaltă calitate și experiența lor este garanția succesului dumneavoastră. Producătorii de componente de autovehicule de renume și furnizorii acestora, utilizează deja produse livrate de GD MAȘINI de Ridicat SRL, pentru diferite aplicații de ridicare și transport, în fabricarea și asamblarea produselor lor în Romania.

Domenii de aplicare:

Secția de presare:
Vă oferim poduri rulante sau macaralele de proces concepute pentru aplicații specifice în secțiile de presare la rece, pentru manipulat matrițe de injectat mase plastice, din industria automobilelor. Acestea fac parte integrantă din procesele de producție complexe ale clienților noștri. Cu ele se depozitează și livrează la timpul potrivit matrițe cu greutatea de până la 50 de tone pe linia de producție. Pentru înlocuirea matrițelor în zone greu accesibile vă recomandăm mini macaralele pick & carry, ele pot transporta sarcina în cârlig.

Ansamblul vehiculului:
Soluțiile oferite sunt cele din gama macaralelor pentru posturi de lucru. Prima alegere pentru multe aplicații de pre-asamblare și asamblare din sectorul auto sunt sistemele de pod rulant ușor, după care vă recomandăm macaralele pivotante. Ele pot fi din oțel, aluminiu sau carbon. Sistemul de poduri rulante ușoare sunt ideale pentru a susține sisteme complexe de manipulare, de exemplu în linii de producție în serie. Aceste echipamente de prindere au fost special dezvoltate pentru aplicații în industria automotive. Dispozitivele de ridicare cu vacuum pot fi deosebit de utile. În anumite situații macaralele portal pe role sunt alternativa mai economică la cele pivotante. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Sectorul furnizorilor:
O varietate de dimensiuni de poduri rulante și electropalane așteaptă să vă vină de ajutor în cazul în care aveți încărcături care trebuie să fie ridicate și transportate în fabrică. De asemenea, posturile de lucru pot fi utilate cu macarale pivotante echipate cu electropalane pe lanț.
Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm mesele noastre hidraulice de mare capacitate. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic în comparație cu lifturile de marfă clasice.

Atelierele mici și mijlocii au nevoie de soluții ergonomice care economisesc spațiul, cum ar fi podurile rulante ușoare. Acestea pot fi folosite pentru a deplasa încărcăturile fără nici o restricție. Câteodată, pentru ele pot fi de ajuns macaralele portal pe role sau banalele macarale girafă.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu