Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria automotive

Soluţii pentru Industria automotive

Suntem un partener de încredere pentru industria auto de câțiva ani buni. Oferim soluții pentru manipularea materialelor și pentru logistica internă de-a lungul întregului proces tehnologic. Avem ca parteneri companii foarte puternice, producătoare de echipamente dedicate acestui domeniu. Produsele lor de înaltă calitate și experiența lor este garanția succesului dumneavoastră. Producătorii de componente de autovehicule de renume și furnizorii acestora, utilizează deja produse livrate de GD MAȘINI de Ridicat SRL, pentru diferite aplicații de ridicare și transport, în fabricarea și asamblarea produselor lor în Romania.

Domenii de aplicare:

Secția de presare:
Vă oferim poduri rulante sau macaralele de proces concepute pentru aplicații specifice în secțiile de presare la rece, pentru manipulat matrițe de injectat mase plastice, din industria automobilelor. Acestea fac parte integrantă din procesele de producție complexe ale clienților noștri. Poduri rulante cu sarcina până la 250 de tone, cu ele se manevrează cu ușurință matrițele sau orice alte obiecte grele.

Ansamblul vehiculului:
Soluțiile oferite sunt cele din gama podurilor rulante ușoare. Prima alegere pentru multe aplicații de pre-asamblare și asamblare din sectorul auto sunt sistemele de pod rulant ușor. Ele pot fi din oțel, aluminiu sau carbon. Sistemul de poduri rulante ușoare sunt ideale pentru a susține sisteme complexe de manipulare, de exemplu în linii de producție în serie. Aceste echipamente de prindere au fost special dezvoltate pentru aplicații în industria automotive. Podurile rulante ușoare pot fi deosebit de utile. În anumite situații macaralele portal pe role sunt alternativa mai economică la cele pivotante. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Sectorul furnizorilor:
O varietate de dimensiuni de poduri rulante și electropalane așteaptă să vă vină de ajutor în cazul în care aveți încărcături care trebuie să fie ridicate și transportate în fabrică. De asemenea, posturile de lucru pot fi utilate cu macarale pivotante echipate cu electropalane pe lanț.
Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm sistemul mobil cu vacuum de descarcat containere TAWI. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic în comparație cu lifturile de marfă clasice.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu