Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria alimentară și morărit

Soluţii pentru Industria alimentară
și morărit

Produsele alimentare se transportă pe distanțe lungi, de la locul de unde sunt recoltate, până unde sunt transformate în produse alimentare care vor ajunge pe rafturile magazinelor. Noi vă ajutăm de-a lungul acestui drum, ca pașii să fie cât mai ușori.

Domenii de aplicare in industria alimentară și morărit:

Producție agricolă:
Echipamentele noastre asigură transportul big-bag-urilor umplute cu materii prime. Avem electropalane speciale pentru ridicarea Big Bag-urilor. Pentru deservirea unui flux tehnologic liniar, merită de luat în calcul și monoșina suspendată.

Procesarea industrială a produselor alimentare:
Forma macaralelor asigură economisirea spațiului pentru integrarea lor în instalația de producție. Mini macaralele pot fi foarte utile. Se folosesc șpread-ere pentru manipularea containerelor cu materii prime și auxiliare. Pot fi echipate cu dispozitive de prindere cu vacuum, pentru ridicarea și golirea materiilor prime în malaxoare. De asemenea, vă putem oferi echipamente de ridicat pentru utilizare în medii „clean room” sau transpaleți cu cântar și cântare de macara.

Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm mesele noastre hidraulice de mare capacitate. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic ca și lifturile de marfă clasice.

Industria băuturilor:
Livrăm întotdeauna configurația potrivită de poduri rulante ușoare, oferim soluții complete pentru unitățile industriale de profil. Pentru transportul, ridicare și poziționarea rolelor cu etichete, puteți folosi cărucioarele Protema.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu