GD

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Industria aeronautică

Soluţii pentru Industria aeronautică

Manipularea componentelor de aeronave este una dintre cele mai exigente aplicații pentru echipamentele de ridicat. Ne bazăm pe experiența partenerilor noștri în domeniu, oferim soluții complete pentru transportul sigur și fiabil, pentru poziționarea precisă a componentelor sensibile ale aeronavelor. În operațiunile de întreținere, ajutăm la minimizarea timpilor de întrerupere, deoarece locul aeronavelor este în aer.

Domenii de aplicare:

Construcția de aeronave:
În fluxul procesului tehnologic din industria aeronautică, podurile rulante și macaralele au un rol major în transportul componentelor în interiorul fabricii. Echipamentele oferite de noi pot fi utilizate pentru asamblarea secțiunilor individuale, dar și pentru transportul fuzelajelor complete de aeronave.

Pentru piesele foarte grele sunt potrivite cărucioarele autopropulsate. Pentru componentele voluminoase și foarte lungi, vă recomandăm transportoarele GD Dolly. Componentele pot fi transportate direct dintr-un spațiu al clădirii fabricii, într-o zonă de producție vecină, chiar traversând curtea exterioară dacă este nevoie. Grinzile de rotit sunt utile pentru rotirea pieselor grele, de dimensiuni mari.

Mini macaralele tip pick & carry sunt deosebit de utile. Ele pot opera la înălțimi mari sarcini considerabile și se pot deplasa cu ele în cârlig. Pot transporta sarcina dintr-un loc al fabricii într-o altă zonă de producție.

Podurile rulante cu sistem de control inteligent incorporat asigură poziționarea componentelor cu precizie milimetrică. Aceste poduri rulante pot fi interconectate între ele.

Întreținerea aeronavelor:
Pentru operațiunile de întreținere a aeronavelor, putem oferi sisteme de schele cu platforme de întreținere telescopice. Și pentru aceste aplicații, podurile rulante suspendate sunt prima alegere, deoarece punctele de întreținere ale unui hangar pot avea punți de mărime de 70 de metri sau mai mult. Pentru că aceste macarale pot fi interconectate între ele, platformele de întreținere pot fi transferate dintr-o parte a clădirii în alta.

Vă mai recomandăm dispozitivile de ridicat cu vacuum.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu