Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Căile ferate, Metrou, Depou tramvaie

Soluţii pentru Căile ferate,
Metrou, Depou tramvaie

Fabricile și depourile de material rulant se pot baza pe produsele noastre.

Domenii de aplicare:

Producția de material rulant:
Siguranța, fiabilitatea și precizia sunt cerințe fundamentale pentru fabricarea și asamblarea materialului rulant. Macaralele și podurile rulante GD MAȘINI îndeplinesc aceste nevoi, transportând ușor și fiabil piesele și poziționând cu precizie chiar și cele mai mari ansambluri.

Pentru descărcarea camioanelor vă prezentăm mesele noastre hidraulice de mare capacitate. Pentru transportul mărfurilor între etaje, o soluție fiabilă este utilizarea de elevatoare de marfă de mare capacitate. Sunt mai avantajoase din punct de vedere economic ca și lifturile de marfă clasice.

Cărucioarele auto-propulsate au ca destinație transportul de structuri metalice mari și foarte grele în interiorul fabricii, de la un punct de lucru la altul, de sub o macara sub altă macara.

Întreținerea materialului rulant:
Ridicarea și transportul materialului rulant este esențială în acest sector. Macaralele și componentele noastre ajută operatorii feroviari să își îndeplinească obiectivele de productivitate. Furnizăm mini-macarale tip pick&carry care ridică și transportă în cârlig obiecte complete de material rulant pentru întreținere în maxima siguranță și precizie.

Asigurăm echipamente pentru posturi de lucru individuale pentru a îndeplini cerințele ergonomice.

Căruciorele tip GD Dolly sunt dezvoltate pentru transportul intern al produselor foarte lungi și de mare greutate, pot opera intern sau extern, inclusiv pe teren care nu este perfect drept, cum ar fi de exemplu curtea unei fabrici vechi.

Transportarele tip ESS permit ridicarea cutiilor de vagoane de cale ferată de pe aparatul de rulare, așezarea lor pe capre de susținere până se scot boghiurile, după care cutia va fi ridicată din nou și poate fi transportată în altă locație/încăpere pentru efectuarea de reparații și vopsit.

Solicită informații

Sunteți interesat de aceste produse? Vă rugăm să ne contactați cu încredere.
Răspundem repede și suntem gata să vă ajutăm cu cele mai bune produse și soluții industriale.

Produse asociate

Meniu