Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Viziune, misiune

Viziunea și misiunea noastră

Avem dinamica unei firme care, cu o experiență de peste 15 ani, oferă pe piața din România proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vacuum și diverse dispozitive de ridicare și manipulare.

Totodată oferim servicii de montaj și service pentru instalații de ridicat ce operează în mediu potențial exploziv (ATEX), precum și verificări și măsurări de instalații electrice conexe instalațiilor de ridicat, la tensiunea nominală de 0,4 kV.

Viziunea noastră este înspre un viitor în termeni de generații, nu în perioade scurte trimestriale sau anuale ale afacerii. Spunem un DA inovării, dar un NU clar experimentelor care să afecteze standardele de calitate. Societatea noastră a crescut constant și a reușit să se impună prin rezultatele sale. Nu vom renunța niciodată la spiritul tânăr care ne-a caracterizat dintotdeauna și pe care munca noastră ni-l cere în fiecare zi.

Pentru că:

Meniu