Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Info line

0264 442 630

Despre noi

Prezentare companie

O echipă dinamică de profesionişti e pregătită să vă fie de ajutor!

Firma GD Mașini de Ridicat SRL este o societate românească cu capital privat, înființată în anul 2005 și este membră al unui grup de firme specializate în tehnică de ridicat și manipulare a mărfurilor. Sediul firmei se află în municipiul Cluj-Napoca.

Oferim soluții standard si speciale, principalul nostru domeniu de activitate este proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vacuum și diverse alte dispozitive de ridicare și manipulare.

Dispunem de un departament propriu de proiectare, dotat cu echipamente și software moderne, capabil să identifice și să propună soluțiile necesare pentru fiecare caz particular întâlnit la diverși beneficiari.
Pentru toate produsele noastre asigurăm service-ul și asistența tehnică, în garanție și post-garanție. În acest scop s-a format și instruit o rețea de echipe proprii de montaj și service care să asigure intervenția promptă la solicitările clienților în orice colț din țară.
Toate echipamentele livrate de noi sunt însoțite de documentații conform cerințelor PT ISCIR, declarații de conformitate, certificate de calitate și de garanție, documentație tehnică și de utilizare în limba română, precum și orice alte documente prevăzute de legislația în vigoare.

Începând cu anul 2009 firma noastră are implementat un sistem de asigurare a calității, este certificat conform ISO 9001/2015 de către Intertek și este atestată INSEMEX pentru montaje în medii cu potențial exploziv ATEX.
În calitate de importator direct reprezentăm pe piața românească producătorii germani Stahl Crane Systems GmbH și SWF Krantechnik GmbH, doi dintre cei mai importanți actori europeni de pe piața instalațiilor de ridicat industriale.

Furnizorii noștri au deplină încredere în parteneriatul pe care l-am construit de-a lungul timpului. Societatea noastră a crescut constant și a reușit să se impună prin rezultatele sale. Înțelegem nevoile și așteptările clienților și le transpunem în servicii și produse conforme acestora.

Clinți mulțumiți!

“Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem.”
5/5
Ron Burnwood
“Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem.”
4.5/5
Lily Granger​
“Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem.”
5/5
Jeson Foxx
Meniu